Ondernemen,
zonder gedoe.

Bij Centigo begrijpen we dat het runnen van een bedrijf al genoeg uitdagingen met zich meebrengt. Daarom verzorgen wij graag uw administratie, aangiften en salarisadministratie tegen een vaste prijs. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en vakkundig in te spelen in de wensen kunnen we ondernemers duidelijk adviseren.

Hoe wij het
verschil maken

Administratie & aangiften

Centigo verzorgt uw volledige administratie, jaarrekeningen en aangiften voor uw eenmanszaak of BV. Als ondernemer hoef je alleen maar je facturen aan te leveren en wij doen de rest in de online administratie. En met de handige app maak je snel foto’s van bonnetjes en facturen.

Salaris administratie

Van een eenvoudige salaris- administratie, tot een wat meer uitgebreide HR en salarisadministratie met employee self service (ESS) kun bij Centigo terecht. Ook helpen wij graag klanten met het opstellen van contracten.

Outsourcing

Ga nog een stap verder en besteed de complete financiële afdeling uit aan Centigo. Wij verzorgen alle facetten van de administratie afdeling waarbij kwaliteit en continuïteit zijn gewaarborgd bij deze maatwerk oplossing. Ook ideaal voor scale up’s.

Ontdek onze aanpak

Wij werken graag digitaal samen met onze klanten in Exact Online. Facturen kunnen eenvoudig gemaild worden naar de administratie en we hebben een app om snel foto’s te maken bonnetjes en facturen. Dankzij de bankkoppeling hebben we altijd zicht op alle financiële transacties en kunnen we snel ontbrekende zaken oplossen. Ieder kwartaal zorgen wij bij de btw aangifte dat de administratie volledig bij is. Dat noemen wij administratie zonder gedoe.

Het team van Centigo uit Almelo in een korte bespreking

Wat klanten
van ons vinden

Onze klanten

Wij mogen samenwerken met prachtige bedrijven.

Chat openen
💬 Kunnen we je helpen?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?